Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- تمامی افراد و طرفین دعوا یا نمایندگان آنها، کارشناسان و ضابطان قضایی با ثبت نام در درگاه و سامانه ثنا می‌توانند از ابلاغیه ها، آرا و احکام صادر شده و موارد دیگر مطلع شوند. ثبت شکایت  از کاربرد‌های مختلف این سامانه است.

به گزارش فرارو، سامانه ثنا از سوی قوه قضائیه شاخته شده و برای خدمات غیرحضوری راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قوه قضاییه این سامانه را با مشارکت یوآیدی و به صورت دیجیتال ساخته است. افراد می‌توانند با احراز هویت دیجیتال در سامانه ثنا امور قضایی خود را به صورت غیرحضوری انجام می‌دهند. مراکز ثبت نام سامانه ثنا افرادی که تصمیم به ثبت نام حضوری در سامانه ثنا دارند لازم است تا با مراجعه به سایت درگاه خدمات الکترونیک قضایی به نشانی adliran.ir به جست‌و‌جوی نزدیک‌ترین دفاتر خدمات قضایی و مراکز ثبت نام ثنا به محل زندگی خود بپردازند و سپس با در دست داشتن مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام ثنا به این دفاتر مراجعه کنند. هزینه خدمات قضایی طبق لایحه بودجه هزینه دادرسی برای رسیدگی به دعوا در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ تغییری نداشته است.  هزینه رسیدگی در مرحله بدوی تا مبلغ ۲۰ میلیون تومان، ۲/۵ درصد ارزش خواسته و اگر از ۲۰ میلیون مازاد باشد به ۳/۵ درصد ارزش خواسته تبدیل می‌شود.

هزینه مرحله تجدید نظر ۴/۵ درصد ارزش خواسته. هزینه مرحله فرجام ۵/۵ درصد ارزش خواسته می‌باشد.  هزینه صدور گواهی سوء پیشینه کیفری ۲۰ هزار تومان. هزینه تقدیم دادخواست به شعب بدوی دیوان عدالت اداری ۲۰ هزار تومان و هزینه تقدیم دادخواست به شعب تجدید نظر آن ۴۰ هزار تومان می‌باشد.

با پرداخت این مبلغ رمز شخصی توسط دفاتر قضایی، در همان لحظه برای شما پیامک می‌گردد و حساب شما فعال می‌شود. این هزینه برای پر کردن فرم‌های مربوطه و احراز هویت از طریق گرفتن اثرانگشت، تطابق عکس و مدارک و امضا می‌باشد.
افراد پس از تکمیل فرآیند ثبت نام در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با شناسه و رمز اعلام شده می‌توانند به حساب کاربری خود در سامانه ثنا وارد شوند.

دفاتر خدمات قضایی به منظور تسهیل برخی از امور مربوط به دادگستری ایجاد شده اند که ثبت نام در سامانه ثنا نیز توسط همین دفاتر صورت می‌گیرد که تعداد نسبتا زیادی از دفاتر خدمات قضایی در شهر‌های بزرگ وجود دارند که افراد می‌توانند به یکی از نزدیکترین دفاتر خدمات قضایی به منزلشان یا محل کار خود مراجعه کرده و در سریعترین زمان ممکن خدمات مورد نیازشان را دریافت کنند و در برخی از شهرستان‌های کوچک به دلیل بیش از حد نبودن کار دادگستری دفاتر خدمات قضایی در این شهر‌ها وجود ندارد و شهروندان می‌توانند با مراجعه به دادگستری شهرستان درخواست ثبت نام در سامانه ثنا را بدهند.
خدمات قضایی در راستای بهبود رسیدگی و جلوگیری از ازدحام و اطاله دادرسی به صورت الکترونیکی در دستور کار است. از طریق این سامانه خدمات قضایی می‌توان با ثبت دادخواست و شکوائیه و پرداخت هزینه‌های مربوطه از رفتن به دادگستری بی نیاز شد. نحوه احراز هویت سامانه ثنا به منظور احراز هویت ابتدا باید پروسه ثبت نام سامانه ثنا را طی کنید. پس از تکمیل ثبت نام، بلافاصله وارد مرحله احراز هویت خواهید شد.

در صورتی که فرایند ثبت نام را قبلا انجام داده باشید، برای احراز هویت در سامانه ثنا وارد صفحه سامانه ثنا شوید. صفحه‌ای که مانند شکل زیر است:  

سپس گزینه ثبت نام برخط را انتخاب نمایید. پس از آن وارد صفحه‌ای مانند زیر خواهید شد. اطلاعات مربوطه را مانند زمان ثبت نام وارد کرده و گزینه ادامه را انتخاب نمایید.     پس از انتخاب گزینه ثبت اطلاعات اولیه در آخرین مرحله ثبت نام و یا ثبت اطلاعات در فرمی مانند شکل بالا، به منظور احراز هویت در این سامانه، به صفحه شروع فرایند احراز هویت هدایت خواهید شد. در این مرحله از منوی اول گزینه شرکت یوآیدی را انتخاب کرده و کلید پرداخت هزینه را انتخاب نمایید تا به صفحه پرداخت هدایت شوید.  

پس از اتمام پرداخت، صفحه شروع فرایند احراز هویت دوباره به صورت خودکار باز می‌گردد. پس از بازگشت، گزینه شروع احراز هویت غیرحضوری را انتخاب نمایید تا صفحه مربوط به یوآیدی باز شود. در این مرحله گزینه شروع فرآیند احراز هویت را انتخاب نمایید.  

در این بخش داخل صفحه سفید با کادر قرمز را امضا نموده و گزینه ادامه را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که امضا باید داخل کادر قرمز قرار گیرد.  
مرحله آخر احراز هویت در سامانه ثنا مطابق نمونه زیر، چهره خود را دورن کادر مربوطه قرار دهید تا یک ویدیوی سلفی ۱۵ ثانیه‌ای از شما گرفته شود.  

در صورت انجام درست مراحل فوق، پیام اتمام موفقیت آمیز مراحل احراز هویت برای شما نمایش داده خواهد شد.  
پس از اتمام این مراحل پیام کوتاهی حاوی رمز شخصی سامانه ثنا به شما ارسال خواهد شد.
نکات قابل توجه درباره ثبت نام در سامانه ثنا گاهی برای برخی کاربران این مسئله پیش آمده که در ورود به سایت با خطای Site is not secure یا سایت ایمن نمی‌باشد مواجه می‌شوند. برای حل این مسئله در تنظیمات مرورگر، روی گزینه Advance کلیک کرده و لینک را انتخاب کنید تا سایت بارگزاری گردد.

در صورتی که با صفحه‌ای مانند تصویر زیر مواجه شدید، به این ترتیب عمل کنید:  

۱. به صفحه اول سامانه بازگشته و مرحله اول فرایند ثبت نام خود را تکرار کرده و گزینه ادامه را انتخاب نمایید.

۲. سیستم به صورت خودکار شما را به صفحه احراز هویت هدایت خواهد کرد.

۳. در صورتی که پرداخت را انجام داده اید، سیستم به صورت خودکار تشخیص خواهد داد و شما تنها باید کارگزاری که با آن پرداخت کرده اید را انتخاب کرده و فرایند احراز هویت را تکرار نمایید.

۴. توجه کنید که به دلیل حفظ امنیت کاربران، کاربر بیشتر از سه مرتبه قادر به انجام فرایند احراز هویت با یک کارگزاری نخواهد بود. در صورت تکرار بیش از سه بار، کارگزاری خود را تغییر دهید.   در صورتی که با این پیام مواجه شدید بدین معنی است که ممکن است ویدئو شما دارای خطا‌های زیر باشد:  

الف. وجود چندین چهره در ویدئو

ب. مناسب نبودن نور محیط (انعکاس نور بر روی چهره و یا تاریک بودن محیط)

ج. نبودن چهره در ویدئو

د. فاصله چهره از لنز دوربین

ضمنا رعایت شئونات اسلامی حین گرفتن ویدیوی سلفی الزامی می‌باشد. در صورت بروز مشکلی غیر از موارد مطرح شده با پشتیبانی قوه قضاییه به شماره ۰۲۱-۵۷۷۹۸۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سامانه ثنا قوه قضاییه ثبت نام در سامانه ثنا فرایند احراز هویت دفاتر خدمات قضایی انتخاب نمایید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۸۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری و اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان متواری دو راهکار سند تحول برایت سریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آن‌هاست.

به گزارش ایسنا، طبق سند تحول و تعالی قوه قضاییه، «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» و «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» سه مانعی است که در مسیر تحقق اولین مأموریت قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، مشخص شده است.

«متواری بودن برخی از محکومان» و «طولانی بودن فرآیند شناسایی دارایی و اموال محکومان و اجرای احکام» عواملی است که سند تحول برای ایجاد مشکل اجرای ناقص و دیرهنگام برخی احکام شناسایی کرده است.

راهکارهای سند تحول برای تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات فراری بودن آن‌ها

سند تحول قضایی، راهبرد «تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آنان» را برای رفع عامل متواری بودن برخی از محکومان ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد تعیین کرده است.

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری

راهکار اول سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری و افزایش تبعات متواری شدن آن‌ها، ارتقاء «بانک اطلاعات متهمان» تحت تعقیب و محکومان متواری با فراهم‌سازی امکان صدور برگ جلب سیار همراه با نیابت سراسری و حذف فرآیندهای زائد و امکان پایش حضور افراد در مبادی کنترل تردد مستقر در واحدهای قضایی و مراجع انتظامی و پاسخ به استعلام ضابطان و صدور دستورات قضایی به صورت الکترونیکی و هوشمند به‌منظور اجرای مفاد نیابت، هم‌زمان با انعکاس نتیجه به مرجع قضایی صادرکننده برگ جلب و درج در کارنامه عملکرد کارکنان اعم از ضابطان و کارکنان کنترل تردد واحدهای قضایی است.

مسئولیت اجرای این راهکار با مرکز آمار و فناوری اطلاعات، دادستانی کل کشور و دادگستری استان‌هاست و مهلت زمان اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان

راهکار دوم سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری: اعمال محدودیت به‌ صورت برخط و آنی در ارائه خدمات اقتصادی و اجتماعی بخش عمومی و خصوصی از قبیل؛ خدمات بانکی و بورسی، مخابراتی و ثبت رسمی برای محکومان متواری و همچنین متهمان تحت تعقیب جرائم مستوجب حد، قصاص و تعزیر درجه پنج و بالاتر که دستور جلب منجر به دستگیری آنان نشده است تا منتفی شدن دستور جلب به استثناء مواردی که به تشخیص مقام قضایی، اعمال محدودیت‌ها موجب تضییع غیرقابل جبران حقوق اشخاص ثالث یا حقوق اساسی شخص می‌شود با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط است.

بر اساس گزارش میزان، مسئولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دادستانی کل کشور و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است. مهلت زمانی اجرای این راهکار تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • بازدید اژه‌ای از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • بازدید رئیس قوه قضاییه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • تصاویر و مستندات جدید از نیکا شاکرمی به روایت خبرگزاری قوه قضاییه/ هشدار؛ تصاویر ناراحت‌کننده است
  • پسورد Password و حقایق جالب آن